Aanbieding!

Chuboor – mini stofzuiger kruimelzuiger – USB oplaadbaar – 14000pa – zuigen en blazen – LED lamp

Oorspronkelijke prijs was: €69.99.Huidige prijs is: €37.99.

Bespaar: 32.00 (45.7%)

Krachtige stofzuiger die zelfs de kleinste plekjes schoonmaakt.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,
Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Beschrijving

6 in 1 stofzuiger met veelzijdig gebruik: deze nieuwe, fantastische, draagbare stofzuiger is een van de meest compacte en toch functionele apparaten op de markt. P13 combineert stofzuiger, luchtpomp, luchtpomp, ventilator, LED-zaklamp en SOS-noodverlichting in één ontwerp en voldoet gemakkelijk aan diverse behoeften in de meeste ruimtes van uw huis/kantoor/auto.

Voordelen
Verbeterde krachtige motor van 120 W
Draait tot 90.000 tpm en biedt twee niveaus van cycloonzuiging: Eco 10000 Pa en Max 14000 Pa, die gemakkelijk klein vuil kunnen verwijderen. De 4×2000 mAh lithium-ionbatterij zorgt voor een 20 minuten langere werking met aanzienlijk minder geluid onder de 65 dB.

Verscheidenheid aan handige accessoires
Deze draagbare stofzuiger heeft alles wat je nodig hebt om je huis of auto in de beste staat te houden. Dankzij de bevestigde slang en 2 in 1 kierenzuigmond maakt de P13 het gemakkelijker om krappe ruimtes in huis of auto schoon te maken waar andere grote stofzuigers moeite mee hebben. Extra uitgerust met 4 universele mondstukken voor het opblazen en comprimeren.

Handige ledigingsknop met één klik
De grote vuilcontainer met een capaciteit van 150 ml is transparant, zodat je gemakkelijk kunt zien wanneer je hem moet legen. De deksel van de afvalbak gaat met één druk op de knop automatisch open en leegt het stofreservoir snel, zonder ooit het vuil aan te raken.

Wasbaar HEPA-filter
De P13 autostofzuiger maakt gebruik van toonaangevende 3-trapsfiltratietechnologie, die ervoor zorgt dat fijnere stof- en huidschilferdeeltjes in de stofzuiger blijven zitten, waardoor een uiterst efficiënte reiniging mogelijk wordt. Het wasbare roestvrijstalen en HEPA-filter maken het onderhoud eenvoudig en vereisen geen frequente vervanging.

Kenmerken
Merk Chuboor
Kleur Blauw
Afmetingen verpakking ‎30,5 x 12,3 x 7,8 cm; 880g
Inhoud 150 milliliter
Geluidsniveau ‎65 dB
Speciale kenmerken Luchtblazer, inflator, SOS-licht, pomp, LED
Artikelgewicht ‎880g

Extra informatie

conditie

used

Kleur

Blauw

merk

Chuboor

Product

Stofzuiger