Service en garantie

Service

Je ontvangt van al je bestelling een track & trace code per mail. Hierdoor weet jij precies wanneer de bestelling naar jou onderweg is.

Garantie

Redeal

Een redeal is een retourproduct dat door redealer.nl is beoordeeld en te koop is op redealer.nl. Heb je een redeal besteld dan mag je verwachten dat het product in de staat is zoals omschreven in de productinformatie. Uiteraard proberen we de producten zo precies mogelijk te omschrijven. Ben je desondanks van mening dat de staat van het product niet gelijk is aan de omschrijving, laat dit dan weten via [email protected]. We vergelijken het dan met de informatie en foto’s die bij ons beschikbaar zijn. Indien het product niet in de staat is volgens de omschrijving dan zorgen we voor een passende oplossing.

Bij de staat van het product gaat het om de toestand waarin het product is. Het gaat niet om producteigenschappen die niet naar wens zijn. Een voorbeeld (niet uitsluitend, slechts ter illustratie): Er zit een beschadiging op het product die niet vermeld is in de productomschrijving. Dit valt onder garantie en wordt opgelost. Een kleur die niet naar wens is, dat is een producteigenschap en dient volgens de reguliere retourprocedure te verlopen.