Over Redealer.nl

Redealer.nl verkoopt retouren en overstock artikelen van grote (inter)nationale retailondernemingen. Dit heeft voor jou het voordeel dat jij nieuwe producten tegen een fractie van de nieuwprijs kunt kopen en op deze manier veel geld kunt besparen.

Retouren kopen

Retourartikelen zijn artikelen die door consumenten in de winkel of online zijn gekocht en zijn teruggebracht, teruggestuurt of niet bezorgd konden worden. Vaak zijn deze producten nog helemaal nieuw en is alleen de verpakking een keer open geweest. Je kunt het vergelijken met een spijkerbroek die je in de winkel hebt gepast maar die niet lekker zit. Deze hang je terug in het rek en wordt door een volgende klant gekocht.

Natuurlijk kan het voorkomen dat een product een (kleine) beschadiging heeft opgelopen tijdens het transport naar de klant, in de winkel of bij het bekijken door de klant. Daarom worden alle retourartikelen gecontroleerd en indien er sprake is van een beschadiging wordt dit beschreven bij de productinformatie. Zo weet jij altijd wat je koopt.

Overstock artikelen kopen

Overstock is, zoals de naam al aangeeft, een teveel aan producten. Grote winkelketens en importeurs willen producten niet te lang op voorraad hebben liggen. Wanneer de doorloopsnelheid van een product niet hoog genoeg is wordt het vaak verkocht aan bedrijven gespecialiseerd in het kopen en verkopen van overtollige voorraden. Zo komen de artikelen bij Redealer terecht waar jij splinternieuwe producten kunt kopen met hoge kortingen.