Verzenden en retour

Verzenden

Alle* bestellingen bij Redealer worden verzonden met pakketpost. Voor een eenvoudige ontvangst ontvangt u altijd een track & trace code. Vanaf € 50,- (België 75 euro) worden bestellingen bij Redealer gratis verzonden. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99 per bestelling (België 5.99 euro).

Levering

Bestelling worden binnen 1 a 2 werkdagen (België 2 a 3 werkdagen) bij u bezorgd, tenzij dit bij het product of bovenaan de site anders staat aangegeven.

Artikel(en) retour sturen

Voordelige redealer retourservice

Voor een eigen bijdrage van 4.99 euro (België 6.99 euro) kun je gebruik maken van de retourservice van Redealer. Producten die thuisbezorgd zijn kunnen binnen 14 dagen na ontvangst terug worden gestuurd. Om gebruik te maken van de retourservice kun je voor DPD en DHL een retour aanmelden via onderstaande link: https://redealer.shipping-portal.com/rp/ Heeft u uw pakket ontvangen via postnl dan kunt u een email sturen naar [email protected], dan ontvangt u een retourlabel. Let op dat het pakket in de verpakking zit waarin deze is ontvangen en dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht heeft als bij ontvangst. Eventuele meerkosten voor te grote / zware pakketten zullen verrekend worden met het terug te storten bedrag. Zo werkt de retourservice van redealer 1. Je meld het pakket aan via bovenstaande link. 2. Print het label en plak deze op de verpakking. 3. Lever het pakket in bij een DHL / DPD / Postnl punt in de buurt. 4. Als het pakket retour is ontvangen ontvangt u het aankoopbedrag minus de eigen bijdrage van 3.99/5.99 euro binnen 14 werkdagen retour op uw rekening (let op: bij postnl dien u 3.99/5.99 te voldoen bij het inleveren van het pakket. U ontvangt dan het gehele aankoopbedrag retour). Voorbeeld berekening retourservice DPD / DHL 1. Je koopt een artikel van 25 euro, de verzendkosten bedragen 3,99. In totaal betaal je 28.99 euro. Je maakt gebruikt van de retourservice voor 4.99 om het product terug te sturen. Het terug te ontvangen bedrag is 28.99 euro minus de eigen bijdrage van de retour van 4.99 euro. Je ontvangt 25 euro terug op de rekening. 2. Je koopt een artikel van 75 euro, er zijn geen verzendkosten. In totaal betaal je 75 euro. Je maakt gebruikt van de retourservice voor 4.99 om het product terug te sturen. Het terug te ontvangen bedrag is 75 euro minus de eigen bijdrage van de retour van 4.99 euro. Je ontvangt 71,01 euro terug op de rekening. 3. Via postnl - je betaalt zelf bij het afdrukken van het label een bijdrage van 4.99 euro (België 6.99 euro). De aankoopprijs van het artikel, inclusief eventueel verzendkosten van de heenzending, worden geheel vergoed. Voorstaande met de toevoeging dat de retour aan de retourvoorwaarden voldoet en goedgekeurd wordt. Voor vragen over de retourservice kun je mailen naar: [email protected] - vermeld je naam, het bestelnummer en het soort en aantal producten dat je retour stuurt. Wanneer een artikel retour naar redealer gaat omdat het niet afgehaald is op een pakketpunt, omdat het adres niet klopt, het geweigerd is aan de deur of een andere reden, wordt dit ook beschouwd als een retour waarbij gebruik wordt gemaakt van de retourservice van Redealer.

Zelf retour sturen

Wil je liever het product zelf terugsturen of terugbrengen, dat kan ook. De verzendkost zijn dan geheel voor eigen rekening. Het terugsturen van producten kan naar: Redealer.nl Pruisische veldweg 220 7552AE Hengelo Wanneer je een pakket terugstuurt voeg dan de pakbon die bij de bestelling zat toe of gebruik het modelformulier (hier te downloaden). Let op: kies je ervoor om het product zelf terug te sturen (geen gebruik maken van de retourservice) bewaar dan na het versturen de track & trace code van het pakket. Hiermee kun je aantonen dat het pakket is verzonden. Let op: indien je bestelling is geleverd op een pallet (indien een bestelling op een pallet wordt geleverd, staat dit vermeld bij het product) is de retourservice ook beschikbaar maar is de eigen bijdrage 35 euro. Palletzendingen worden bij het huis opgehaald. Je dient hiervoor een hele werkdag thuis te zijn.

Voorwaarden retourneren

Bestellingen kunnen retour gestuurd worden * Binnen 14 dagen na ontvangst * Artikelen in de staat waarin ze ontvangen zijn, geretourneerd worden

Vragen over de staat van het product

Alle redeals zijn met zorg gecontroleerd. Mocht u desondanks een opmerking hierover hebben dan kunt u hier op de Service & garantie meer over vinden.