Verzenden en retour

Verzenden

Alle* bestellingen bij Redealer worden verzonden met pakketpost. Voor een eenvoudige ontvangst ontvangt u altijd een track & trace code. Vanaf € 50,- worden bestellingen bij Redealer gratis verzonden. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99 per bestelling.

Levering

Bestelling worden binnen 1 a 2 werkdagen bij u bezorgd, tenzij dit bij het product anders staat aangegeven.

Retour sturen

Redealer retourservice

Producten die thuisbezorgd zijn kunnen binnen 14 dagen na ontvangst terug worden gestuurd zonder opgaaf van reden. Als service bieden wij een voordelige retouroptie aan en een bijdrage van 2,99 euro per besteld retour te sturen product van de klant vragen (te betalen bij het afgeven op het pakketpunt of te verrekenen bij het terug te betalen bedrag). Om van deze retourservice gebruik te maken moet de retour via onderstaand emailadres worden aangemeld. Je ontvangt dan binnen 24 uur (werkdagen) een retourlabel in de email. Dit label print je uit en bevestig je op de verpakking van het product. Het pakket kan vervolgens worden afgegeven bij elk postnl punt in Nederland (daar dient de eigen bijdrage van 2,99 euro te worden voldaan).

Voor de retourservice kun je mailen naar: [email protected] – vermeld je naam, het bestelnummer en het soort en aantal producten dat je retour stuurt.

Let op: indien je bestelling is geleverd op een pallet (indien een bestelling op een pallet wordt geleverd, staat dit vermeld bij het product en wordt dit vermeld in de productinformatie) is de retourservice ook beschikbaar maar is de eigen bijdrage 15 euro. Palletzendingen worden bij het huis opgehaald. Je dient hiervoor een hele werkdag thuis te zijn.

Zelf retour sturen

Wil je liever het product zelf terugsturen of terugbrengen, dat kan ook. De verzendkost zijn dan geheel voor eigen rekening. Het terugsturen van producten kan naar: Redealer.nl Pruisische veldweg 220 7552AE Hengelo

Wanneer je een pakket terugstuurt voeg dan de pakbon die bij de bestelling zat toe of gebruik het modelformulier (hier te downloaden).

Let op: kies je ervoor om het product zelf terug te sturen (geen gebruik maken van de retourservice) bewaart u dan na het versturen de track & trace code van het pakket. Hiermee kun je aantonen dat het pakket is verzonden.

Hoe werkt retourneren

Bestellingen kunnen retour gestuurd worden: * Binnen 14 dagen na ontvangst * Artikelen in de staat waarin ze ontvangen zijn, geretourneerd worden

Redeal besteld en vragen over de staat van het product

Alle redeals zijn met zorg gecontroleerd. Mocht u desondanks een opmerking hierover hebben dan kunt u hier op de Service & garantie meer over vinden.