Aanbieding!

Otterbox – Fre MagSafe iPhone 15 Pro hoesje zwart

Oorspronkelijke prijs was: €59.99.Huidige prijs is: €29.99.

Bespaar: 30.00 (50%)

Iphone 15 beschermhoes.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,
Delen:

A product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en zowel het product als de verpakking is in nieuwstaat.

Beschrijving

Of je nu gaat wandelen in de natuur, op het water avonturen beleeft of gewoon het alledaagse leven trotseert, de Otterbox Fre Waterdichte Hoes voor iPhone 15 Pro is de ultieme metgezel om je waardevolle apparaat te beschermen. Verleg je grenzen en ervaar vrijheid zonder concessies met deze hoogwaardige hoes van Otterbox.

Voordelen
Volledig waterdicht tot 2 meter
De Otterbox Fre hoes is gemaakt om je iPhone 15 Pro volledig waterdicht te maken tot een diepte van 2 meter gedurende maximaal 30 minuten. Of je nu aan het zwembad ontspant, op het strand speelt of zelfs onderwater foto’s wilt maken, deze hoes biedt alles wat je nodig hebt om je iPhone veilig te gebruiken.

Uitstekende valbescherming
Met zijn robuuste constructie voldoet de Otterbox Fre Hoes aan militaire valtestnormen, waardoor je iPhone 15 Pro bestand is tegen vallen, stoten en ruwe behandeling. De ingebouwde schermbeschermer houdt krassen op afstand en zorgt ervoor dat je touchscreen probleemloos blijft reageren, zonder afbreuk te doen aan de helderheid van je scherm.

Dankzij de nauwkeurige pasvorm en handige poortafdekkingen blijft de functionaliteit van je iPhone 15 Pro behouden, terwijl ongewenste elementen buiten worden gehouden. De slanke en gestroomlijnde vormgeving van de hoes zorgt ervoor dat je iPhone nog steeds comfortabel in je hand ligt en gemakkelijk in je zak past.

Producteigenschappen
Waterdichte hoes voor de Apple iPhone 15 Pro
360 graden ontwerp met geïntegreerde screenprotector
Biedt valbescherming tot 2 meter hoog
Alle bedieningsfuncties blijven bereikbaar
Ideale hoes voor werk of vakantie

Extra informatie

conditie

used

Kleur

Zwart

merk

Otterbox

mpn

04737925

Product

Telefoonaccessoires