Aanbieding!

Tefal Ultra Fry – airfryer – heteluchtfriteuse – 1400W – antraciet – model: EY111B

Oorspronkelijke prijs was: €89.99.Huidige prijs is: €49.99.

Bespaar: 40.00 (44.4%)

Stijlvolle digitale airfryer van Tefal.

Slechts 1 resterend op voorraad

Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Beschrijving

Ontdek de Tefal Ultra Fry en geniet van snel en moeiteloos koken zonder olie. Maak verrukkelijke en gezonde maaltijden waar iedereen van zal smullen, met minimaal gebruik van olie of zelfs helemaal zonder! De Ultra Fry vormt dé oplossing voor heteluchtfrituren, waardoor je in no-time verbluffende resultaten behaalt, zonder te hoeven wachten tot het apparaat is voorverwarmd. Met de Ultra Fry integreer je gemakkelijkheid in je drukke levensstijl en bereik je knapperige culinaire meesterwerken.

Dankzij de 8 verschillende kookprogramma’s – speciaal voor friet, cake, pizza, toast, kip, vlees, garnalen en vis – ben je in staat om een breed scala aan gerechten op tafel te toveren. Denk aan een hartige traktatie of een zoete verwennerij, de Ultra Fry van Tefal staat voor je klaar. De royale XL capaciteit van deze heteluchtfriteuse is speciaal ontworpen voor gezinsporties, waardoor je zonder moeite aan de behoeften van je familie kunt voldoen.

Deze heteluchtfriteuse beschikt over een aanpasbare temperatuurregeling en een 60-minuten timer, zodat je de volledige controle hebt over je kookervaring. Het doordachte ontwerp maakt dagelijks gebruik simpel en plezierig.

Voordelen
Familieformaat van 4,2 liter
Met 8 verschillende standen
Makkelijk en snel bakken zonder voorverwarmen

Kenmerken
Grijs
Afmetingen: 33 x 33 x 35 cm
Gewicht: 4,5 kg
Stroomvoorziening: Netspanning
Vermogen: 1400 W
BPA-vrij: Ja
Inhoud 4,2 liter
Aantal standen: 8
Met timer: Ja, tot 60 minuten
Instelbare temperatuur: Ja, tot 200°C
Vaatwasserbestendig: Nee

Extra informatie

conditie

used

Kleur

Grijs

merk

Tefal

Product

Airfryer