Aanbieding!

ZACO A9s – robotstofzuiger met dweilfunctie – zwart

Oorspronkelijke prijs was: €199.99.Huidige prijs is: €127.99.

Bespaar: 72.00 (36%)

Handige robotstofzuiger die je werk uit de handen neemt.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,
Delen:

A product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en zowel het product als de verpakking is in nieuwstaat.

Beschrijving

Deze platte en slimme robotstofzuiger en dweilrobot met 360° HD-cameranavigatie is uitgerust met een revolutionaire actieve dweilfunctie. De trillende bodemplaat van het waterreservoir maakt het mogelijk om zelfs vastzittend vuil te verwijderen. De watervoorziening kan in drie stappen worden geregeld via de Smartphone App.

Dweilfunctie tot 180 vierkante meter
App / Alexa-besturing: gemakkelijk via Android, iOS-smartphone of via een Alexa apparaat
Twee hoofdborstels: Ideaal voor tapijt en harde vloeren zoals laminaat, parket en tegels
Voor allergiepatiënten: 3-voudige filtering door fijnstoffilter, stofdeeltjesfilter en primair filter
lnvisibleWall zender: Gemakkelijke afscheiding van gebieden die niet gereinigd moeten worden
lnvisibleWall zender

Met de ZACO A9s heeft u de mogelijkheid om ruimtes of delen van een ruimte virtueel van elkaar te scheiden. Op deze manier kunnen bepaalde delen van een ruimte waar momenteel geen reiniging gewenst is, gemakkelijk worden weggelaten

App & Alexa Bediening
Met de ZACO-app kan de A9s stofzuigerrobot eenvoudig worden geconfigureerd vanaf elke plek. Met de RealTime weergave kunt u de voortgang van het autoreinigingsproces volgen, zelfs als u onderweg bent. Met intelliPlan geeft de ZACO A9s u de volledige vrijheid om te beslissen op welke tijdstippen de autoreiniging wel en niet moet plaatsvinden.

Houd er rekening mee dat de ZACO App alleen een 2.4GHz Wifi signaal ondersteunt.

3-in-1 Robotstofzuiger- Stofzuigen, dweilen en vegen
De ZACO A9s is een combinatie-apparaat die zowel kan stofzuigen als dweilen door de tank te vervangen. Bij de levering is een rubberen lamellenborstel inbegrepen die perfect geschikt is voor harde vloeren en een V-harenborstel voor een efficiënte reiniging van tapijt.

Valbeveiliging sensoren
De onderzijde van de robotstofzuiger is voorzien van klifsensoren die valhoogtes detecteren, bijvoorbeeld bij trappen. De robot draait op dit punt automatisch op de kleine ruimte en beweegt dan voorzichtig langs de rand om ook daar de vloer grondig te reinigen.

360° Panoview-Navigatie 2.0
De intelligente cameranavigatie stuurt de A9s robotstofzuiger precies door de ruimte. De A9s zuigt of dweilt de vloer strook voor strook af. Zodra de reiniging is voltooid, keert de robotstofzuiger terug naar het laadstation. Zo blijft de ZACO A9s altijd klaar voor gebruik.

Zeer lage hoogte van slechts 76mm
De A9s past zich aan uw huis aan en reinigt, dankzij de lage hoogte, onder vlakke meubels zoals banken en bedden. Op deze manier zorgt het dag na dag voor meer netheid, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Extra informatie

conditie

used

Kleur

Zwart

merk

ZACO

Product

Stofzuiger