Aanbieding!

Xiaomi XIRVAC2ESAMZ – voor Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra – automatisch Leegstation – 4 liter inhoud – sterke lediging

Oorspronkelijke prijs was: €64.99.Huidige prijs is: €39.99.

Bespaar: 25.00 (38.5%)

Xiaomi robotstofzuiger lediger.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,
Delen:

A product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en zowel het product als de verpakking is in nieuwstaat.

Beschrijving

Het Xiaomi XIRVAC2ESAMZ Automatisch Leegstation biedt een efficiënte oplossing voor het legen van je robotstofzuiger. Met een krachtige luchtstroom van 16.500 Pa kan de stoflade van de robot binnen 10 seconden volledig worden geleegd. Het station is uitgerust met een 4 liter antibacteriële stofzak die eenvoudig te verwijderen is en automatisch sluit om lekkages te voorkomen.

Dankzij de handige alles-in-één knop kun je het ordnervak moeiteloos reinigen en legen. Dit automatische leegstation kan tot 10 keer de volledige lade van de robotstofzuiger verwerken, wat zorgt voor maximaal gebruiksgemak en minder frequent onderhoud.

Voordelen
Tweewegs stofverzamelsysteem Onmiddellijke lediging van de tank in slechts 10 seconden.
Het twee-rijn-opvangontwerp en de krachtige 16.500 Pa luchtstroom maken het mogelijk om de tank direct te legen. Het zelfleegmechanisme voorkomt verstopping en houdt de robot altijd soepel en efficiënt.

4 liter stofzakken
De 4 liter stofzak heeft een grotere capaciteit dan andere normale robothouders. Bovendien is het zeer eenvoudig te bedienen en te transporteren, zodat je comfortabel en veilig kunt weggooien zonder stof en andere resten achter te laten.

Praktische all-in-one knop voor het reinigen en legen van het opvangvak
De knop bevindt zich aan de bovenkant van het automatische leegstation op een comfortabele hoogte, zodat je het zuigen moeiteloos kunt starten.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station
Liefde voor detail en professionele reiniging.
2-in-1 laden en leegmaken: Bespaar tijd en ruimte. Stofzak van 4L: Eenvoudig te vervangen met automatische vergrendeling. Leeg tot 10 keer de volledige lade van de robot.

Kenmerken
Buitenafmetingen: 285 × 397 × 468 mm.
Vermogen: 1.000 W
Nominale ingang: 220-240 V, 50/60 Hz
Luchtstroom: 16.500 Pa.
Capaciteit van de bak: 4 liter

Let op: levering zonder robotstofzuiger.

Extra informatie

conditie

used

EAN

8055205720736

Kleur

Zwart

merk

Xiaomi

Product

Stofzuiger