Aanbieding!

Keenray EL20 – sapcentrifuge – juicer – groente en fruit – 7 standen – 200 Watt – zwart

Oorspronkelijke prijs was: €89.99.Huidige prijs is: €42.99.

Bespaar: 47.00 (52.2%)

Met deze sapcentrifuge maak je in een handomdraai de lekkerste sapjes van groente en fruit.

Slechts 1 resterend op voorraad

Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Beschrijving

Ervaar een hogere voedingswaarde en meer sapopbrengst met de Keenray Cold Press Juicer voor Groente en Fruit EL20. Met een spiraalvormig kauwsysteem haalt het meer dan 90% van het sap uit het vruchtvlees, terwijl de langzame sapcentrifuge- en maalcapaciteiten ervoor zorgen dat er meer voedingsstoffen behouden blijven. Een verbeterd horizontaal ontwerp duwt het vruchtvlees zelfs soepeler naar buiten zonder verstopping, zodat u vezelrijke ingrediënten kunt mengen. Geniet van een heerlijke verse smaak en maak ook fruitijs.

Voordelen
HOGERE VOEDINGSWAARDE – De slowjuicerschroef draait op lage snelheid om de voedingswaarde van fruit en groenten optimaal te behouden in tegenstelling tot centrifugale sapcentrifuges. De slowjuicing- en maalcapaciteiten kunnen meer voedingsstoffen behouden, oxidatie en schuim verminderen en de heerlijke verse smaak behouden waar u naar verlangt voor groene gezonde sappen.

MEER SAP & GEEN VERSTOPPINGEN MEER – Deze sapcentrifuge is voorzien van een verbeterd spiraalvormig maalsysteem dat sap volledig van pulp kan scheiden, waardoor meer dan 90% van het sap uit de pulp wordt gehaald en de sapopbrengst wordt gemaximaliseerd. Deze slowjuicer-extractor met een horizontaal ontwerp kan de pulp soepeler uitduwen zonder verstopping, zelfs bij het extraheren van vezelrijke ingrediënten. Deze sapcentrifuge kan ook worden gebruikt om fruitijs te maken.

MATERIAAL – Alle afneembare onderdelen van de sapcentrifuge zijn gemaakt van hoogwaardig antioxidantmateriaal van voedingskwaliteit. Draait minder dan 60 dB geluid tijdens gebruik op deze slowjuicer, dus het stoort uw gezin niet en zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens het persen. Hogere sapopbrengst, minder lawaai.

TERUGDRAAIFUNCTIE – De koudgeperste fruitpers met terugdraaifunctie kan u helpen vastlopen te voorkomen en helpt u om eenvoudig schoon te maken. Onze slowjuicer is uitgerust met intelligente motorbeschermingschips, waardoor deze automatisch stopt na elke 20 minuten gebruik, wat een langere levensduur garandeert.

EENVOUDIG TE REINIGEN – Het ontwerp met één knop voor demontage elimineert de moeite van gecompliceerde demontage. Uitgerust met twee kopjes en een reinigingsborstel op deze fruitpers. Eenvoudig te monteren, zodat u hem snel kunt opzetten en tijd bespaart.

Kenmerken
Spanning 230V
Frequentie 60Hz
60 DB geluid
Maximaal vermogen 200W
Sapcontainer 800ML
Residucontainer 600ML
‎Afmeting 39.1 x 29.9 x 19.7 cm
Kaal gewicht 3,78KG

Extra informatie

conditie

used

Kleur

Zwart

merk

Keenray

Product

Keukenmachine