Aanbieding!

Wansview W9 – beveiligingscamera – waterdicht WiFi – met RJ45 poort

Oorspronkelijke prijs was: €66.99.Huidige prijs is: €34.99.

Bespaar: 32.00 (47.8%)

Stijlvolle compacte camera waarmee je alles in de gaten houdt, voor buiten gebruik.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: ,
Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Beschrijving

Met de uitstekende resolutie biedt de Wansview outdoor camera op zonne-energie je overdag en ‘s nachts foto’s en video’s. Compatibel met Alexa en Google Home.
Voordelen

2K HD-video met pan/tilt/zoom
De Wansview-buitencamera maakt gebruik van pannen, kantelen en zoomen om zowel een brede dekking van 350° als geweldige details te bieden met één enkele camera. Gebruik de Cloud APP om de camera op afstand omhoog/omlaag en links/rechts te bedienen met minder blind gebied. Met de 3 Megapixel HD-lens biedt deze camera een geweldige beeldkwaliteit, waardoor het mogelijk is om het volledige gebied waarin u geïnteresseerd bent te bekijken en vast te leggen.

IP65 Waterdicht
Dankzij de geweldige weerbestendige IP65-prestaties kan de Wansview-buitenbeveiligingscamera voorkomen dat er water in de camera kan kijken en is hij bestand tegen een temperatuurbereik van -10 °C tot 50 °C, waardoor hij bestand is tegen moeilijkere en extremere omstandigheden zoals wind, regen en sneeuw.

Tweerichtingsaudio en nachtzicht
Dankzij de ingebouwde verbeterde microfoon en luidspreker kunt u horen wat er thuis gebeurt, zelfs als u buiten bent. Een handigere manier om met uw familie te praten en te luisteren of de onverwachte persoon af te schrikken met de Wansview cloud-app, die u gemoedsrust en 24 uur per dag bescherming biedt. De zichtbare infrarood LED-lampen zorgen voor een beter en helder beeld bij weinig licht.

Directe realtime waarschuwingen voor de veiligheid
U ontvangt een waarschuwingsbericht als er ongebruikelijke activiteiten worden gedetecteerd en u wordt doorverwezen naar de waarschuwingsvideopagina om te zien wat er rondom uw huis gebeurt. U kunt de waarschuwingsvideo’s ook downloaden van de Wansview Cloud-app. Pas eenvoudigweg de sensorgevoeligheid aan en stel het gebied in dat u wilt detecteren. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u noodgebeurtenissen mist.

Flexibele SD-kaart/Cloud-opslagmethoden
Cloudopslag en SD-kaartopslag (tot 128 GB) zijn optionele keuzes voor de gebruiker om een ​​van deze te kiezen voor opnames en afspelen. Met al uw opnames in de cloud kunt u eenvoudig rechtstreeks vanuit de Wansview Cloud APP door alle video’s van de dag bladeren of een voorbeeld ervan bekijken. Geniet van meer flexibiliteit en volledige controle over uw video-opnamen.

Kenmerken
Draaibaar en kantelbaar
1080P resolutie
IP65 Waterproof voor buitengebruik
Met nachtzicht
PIR Motion Detection
Met alarmfunctie
8 LEDS
Microfoon en speaker voor 2 weg communicatie

Extra informatie

conditie

used

Kleur

Wit

merk

Wansview

Product

Camera