Aanbieding!

Facmogu S-299 – 4.1 bluetooth-versterker met actieve subwooferuitgang – max. 800 W RMS

Oorspronkelijke prijs was: €49.99.Huidige prijs is: €33.99.

Bespaar: 16.00 (32%)

Facmogu S-299 4.1 bluetooth-versterker.

Op voorraad

Categorieën: ,
Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Beschrijving

Bluetooth 4.1 versterker, geschikt met actieve subwooferuitgang.

Voordelen

RMS 4x40W
Het biedt u een piekvermogen van in totaal 800W, waarmee u 2 paar luidsprekers met een hoge capaciteit kunt aansturen (aanbevolen om luidsprekers aan te sluiten met een nominaal vermogen van minder dan of gelijk aan 40W) en een ACTIEVE subwoofer. (Voor deze S-299 versterker subwoofer-uitgang moet u verbinding maken met een ACTIEVE subwoofer. WAARSCHUWING: EEN PASSIEVE subwoofer is NIET ACCEPTEERBAAR voor deze versterker.)

HiFi geluid
Het heeft een transformator met een hoge capaciteit die u helder geluid geeft zonder enige vervorming. Het heeft een harmonische vervorming van minder dan of gelijk aan 0,04%, waardoor u kristalheldere en scherpe muziek kunt luisteren. (GEEN surround stereogeluid, perfect om naar muziek te luisteren. Niet aanbevolen voor stereogaming.)

Diverse connectiviteit mogelijkheden
Nieuwste Bluetooth 5.0-versie die u een groot bereik van 30ft geeft. U kunt het verbinden met uw muziekstreamingapparaten zoals pc/mobiel/laptop via Bluetooth-verbinding, 3,5 mm AUX-kabel of hoofdtelefoonaansluiting. Het ondersteunt ook een USB-poort, SD/TF-kaartpoort. (LET OP: Houd de afstand tussen het apparaat en de versterker binnen 30 ft / 10 m zonder enige muurblokkering. Maar als u verbinding maakt met pc-apparaten, houd dan de afstand binnen 15 ft / 5 m.)

2 volume regelaars
Het voorpaneel van de versterker heeft twee onafhankelijke volumeregelaars waarmee u het volume van twee groepen luidsprekers afzonderlijk kunt regelen zoals u wilt. Bijvoorbeeld, wanneer u het in uw achtertuin gebruikt, 2 luidsprekers rond uw zwembadgebied en 2 rond de tuin en de buitenbar. U kunt elke zone op een ander niveau hebben. Luider bij het zwembad waar kinderen spelen en zachter bij de bar zodat mensen kunnen praten.

Eenvoudige bedieningen
Met bas- en treble-regelknoppen kunt u genieten van de muziekuitvoer zoals u dat wilt. Helder digitaal LED-scherm laat u de instellingen zien die u eenvoudig wijzigt. Met de afstandsbedieningsfunctie kunt u audio-instellingen op afstand wijzigen, waardoor u minder moe en comfortabeler bent. Pakket wordt geleverd met DC12V-stroomadapter en afstandsbediening.

Kenmerken
Type: 4.1-kanaals eindversterker
Ingang: Bluetooth / 3,5 mm AUX / hoofdtelefoonaansluiting / USB-poort / SD- en TF-kaart
Impedantie: 4-8 ohm
Uitgangsvermogen: 4 x 40 W (RMS), 800 W piekvermogen
Werkspanning: AC 230 V
Voedingsadapter: DC 12 V 5 A
SNR: 80 dB
Afmetingen: 17,6 x 14,7 x 4,3 cm (6,9 x 5,8 x 1,7 inch)
Gewicht: 515 g (1,14 pond)

Extra informatie

EAN

8719033520110

Kleur

Zwart

merk

Facmogu

mpn

3520110

Product

Radio