Aanbieding!

Aneken – metaaldetector – waterproof – lengte 108 t/m 135 cm – met schepje

Oorspronkelijke prijs was: €88.99.Huidige prijs is: €57.99.

Bespaar: 31.00 (34.8%)

Ga schat zoeken met deze metaaldetector.

Uitverkocht

Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Product is nieuw en ongebruikt. De verpakking vertoont sporen van een eerder verzending. De stelschroef dient gefixeerd te worden.

Beschrijving

Met de 3 verschillende instellingen kunt u elimineren wat u wel en niet wilt zoeken. Vind het metaal dat u zoekt nauwkeuriger.

Kenmerken
* Diameter zoekschijf 25 cm
* Verstelbare handgreeplengte: van 108 tot 135 cm.
* Bedrijfsfrequentie: 6,6 kHz
* Voeding: 2 x 9V-batterij
* Batterij-indicator: Als de spanning lager is dan 4V, verschijnt het batterijpictogram. Als de spanning lager is dan 3,8V, verschijnt het symbool en begint het te knipperen
* Waterdicht tot 20 cm boven de zoekschijf

De 3 modi

1 All metal: zoeken naar alle soorten metalen. De detector produceert een eenvoudige signaaltoon voor elk type metaal. DISC- en NOTCH-instellingen werken niet in deze modus.
2 DISC: Sorteer de detectie van ongewenste metalen op metaalverschil. U kunt het doelbereik instellen van MAX tot MIN met de DISC / NOTCH-knoppen, de detector kan het type metaal detecteren dat op het display wordt weergegeven. In de tussentijd worden andere soorten metaal uitgezocht en niet op het scherm weergegeven.
3 Notch: Om metaalsoorten te negeren, kunt u in deze modus verschillende soorten metaal vervagen. Druk op + of – om het gewenste metaaltype te selecteren (bijv.S-CAPS) dat moet worden verwijderd.

Extra informatie

conditie

used

EAN

793811619614

Kleur

Zilver

merk

Aneken

mpn

19614

Product

Metaaldetector