Aanbieding!

Bosch Werkbank XL – 150 delig – voor kinderen – speelgoed – supercompleet met gereedschap en helm

Oorspronkelijke prijs was: €105.99.Huidige prijs is: €53.99.

Bespaar: 52.00 (49.1%)

Heerlijk, met deze grote werkbank met gereedschap kan je kind de kneepjes van het vak al vroeg leren.

Uitverkocht

Categorieën: ,
Delen:

C product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product heeft (lichte) schade opgelopen tijdens het verzenden.

Product is in nieuwstaat en compleet. Tijdens het verzenden heeft de verpakking wat druk gehad. Hierdoor zijn sommige onderdelen (licht) gebogen. De werkbank kan gewoon worden opgezet en gebruikt.

Beschrijving

De Bosch werkbank No.1 van Klein biedt veel werkplezier. De 150-delige speelset bevat de juiste ‘beschermingsmiddelen’, de bijbehorende gereedschappen en een uitgebreide bouwset. Met veiligheidshelm, bril, handschoenen en oorbeschermers ziet de kleine eruit als een professional en doet hij op geen enkele manier onder voor papa. De kleine vakman verveelt zich dus niet meer. De motoriek wordt speels getraind bij het opbouwen van maar liefst 11 verschillende modellen. Hoe de hobbykelder in de kinderkamer te creëren.

Kenmerken
+ Werkbank met 150 onderdelen (accessoires zoals afgebeeld)
+ Onder andere met elektrische accuschroevendraaier, zaag, helm, bril, handschoenen, oorkappen en veel verschillende gereedschappen
+ Met veel constructieonderdelen om zelf tot 11 verschillende modellen op te bouwen (bijv. auto, graafmachine, helikopter)
+ Accuschroevendraaier met links / rechts rotatie, 2 verschillende snelheden, rood licht en 4 verschillende hulpstukken (sleuf, 2 x kruis- en boorhulpstukken)
+ 1 slijpmachine (werkt op batterijen en maakt een inactief geluid na het inschakelen van de rode knop, en een werkend geluid wanneer de geïmiteerde riem wordt ingedrukt)
+ Afmetingen van de werkbank (B / D / H): ca. 60 x 40 x 100 cm
+ 3 x AA batterijen (voor accuschroevendraaiers) en 2 x AAA batterijen (voor slijpmachine), niet inbegrepen

Extra informatie

EAN

8719956988516

merk

Theo Klein

mpn

88516

Product

Speelgoed gereedschap

Kleur

Groen