Aanbieding!

Brother JX17FE naaimachine – met 17 naaiprogramma’s – Fantasy Edition

Oorspronkelijke prijs was: €138.99.Huidige prijs is: €94.99.

Bespaar: 44.00 (31.7%)

Brother JX17FE naaimachine voor al je wensen.

Uitverkocht

Categorie:
Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Product is nieuw en ongebruikt. De verpakking vertoont sporen van een eerder verzending.

Beschrijving

Met de JX17FE “Fantasy Edition” naaimachine kunnen alle noodzakelijke dagelijkse naaiwerkzaamheden snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Door het compacte ontwerp en de compleetheid van de naaifunctionaliteit is dit model naaimachine echt voor iedereen geschikt. Speciaal voor beginners, maar ook perfect voor naaiprofessionals die altijd een praktische en handige naaimachine willen.

Dankzij de vele naaifuncties waarmee de limited edition Brother JX17FE is uitgerust, wordt dagelijks naaien gemakkelijk en leuk. Brother JX17 Fantasy Edition heeft 17 verschillende naaisteken en de mogelijkheid om rugsteken uit te voeren. Het scala aan steken loopt van de klassieke rechte steek in 6 ontwerpen, via elastische steken tot de mogelijkheid om in 4 stappen een knoopsgat te maken. De steekdichtheid van de knoopsgatvoet kan ook worden aangepast. Met Brother JX17 Fantasy Edition is het bevestigen van ritsen aan jeans of andere kledingstukken ook kinderspel, omdat de naaldpositie rechts van de plaat kan worden aangepast. Bij de zigzagsteek heb je echter de keuze uit 6 verschillende motieven.

Om zijn functionaliteit compleet te maken, biedt de machine 4 verschillende nuttige / decoratieve steken die ook kunnen worden gebruikt om uw eerste stappen in de wereld van patchwork te zetten. Dit wordt nog makkelijker gemaakt door de meegeleverde millimeterplaat. De metalen plaat, de robuuste roterende grijper, de 6-rijige transporteur en de dubbele hoogte van de naaivoet zorgen voor een perfecte hantering en loop van lichte en stevige stoffen. Dankzij de aanpassing van de draadspanning kan elke naad zeer nauwkeurig worden uitgelijnd, terwijl de bovenste en onderste inrijggeleiders het gebruik van de machine vanaf het begin vergemakkelijken. De JX17FE heeft ook een zijdraadafsnijder, verwijderbare spoel en LED-lampje om het werkgebied precies en gelijkmatig te verlichten. Dankzij de geïntegreerde handgreep kan de machine gemakkelijk en comfortabel worden vervoerd.

De volgende 17 steken zijn mogelijk met de Brother JX17FE
* 6 soorten rechte steken
* 4 soorten zigzagsteken
* 6 nuttige / decoratieve steken (ook twee steken voor stretchstoffen)
* 1 type knoopsgatsteek in vier stappen

Kenmerken
* vrije arm
* Automatische spindel
* Automatische linker verschuiving van de naald
* Aanpassing van de bovendraadspanning
* Knoopsgatapparaat instelbaar in steekdichtheid
* Achteruit steken
* roterende grijpers
* 6-rijige transportband
* Metalen plaat
* Behuizing voor extra garenpen (kan met dubbele naalden worden genaaid)
* Intrekbare garenpen
* LED verlichting
* Geïntegreerde handgreep

Inclusief
* Zigzagvoet “J”
* Knoopsgatvoet type “A”
* Ritsvoet type “I”
* 4 lege klossen
* Naald set
* schroevendraaier
* Voetpedaal

Extra informatie

conditie

used

EAN

4977766801492

Kleur

Wit

mpn

01492

merk

Brother

Product

Naaimachine