Aanbieding!

Fendt 939 – tractor / trekker – bestuurbare trekker – groen – Siku 6880

57.99

Bespaar: 42.00 (42%)

Zeer gedetailleerde bestuurbare tractor van het merk Fendt.

Uitverkocht

Categorieën: ,
Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Product is gecontroleerd en zit in een geopende verpakking en is nieuw en ongebruikt. De doos heeft verzendsporen. Eén van de lampjes (dummy) op het dak is afgebroken tijdens het transport. Op de laatste foto is het lampje dat is afgebroken omcirkeld. Het lampje wordt wel meegeleverd.

Beschrijving

Indrukwekkend model van de Fendt 939 met veel optische details. Radiobestuurde tractor uit de SIKU Control-serie in schaal 1:32 van metaal. Traploze besturing en snelheid, evenals handmatig bediende achterste koppeling. Model met 2 servomotoren. Rijlicht met witte leds, achterlicht met rode leds. Knipperende functie.

Door gebruik te maken van bestaande radiocomponenten op basis van de 2,4 GHz-band en een eenvoudiger productontwerp, is het mogelijk geworden om de zeer complexe SIKUControl32-technologie naar een zuiniger kanaal te leiden. De stabiele en hoogwaardige trekkers van metaal en kunststof zijn zeer eenvoudig te bedienen met een nieuw ontwikkelde afstandsbedieningsmodule. Rij- en stuurfuncties zijn proportioneel ontworpen en maken nauwkeurig rijden en manoeuvreren mogelijk. De lichtfunctie voor en achter is tijdens het gebruik permanent ingeschakeld. In stand-by modus, d.w.z. Na het inschakelen van het model en alvorens verbinding te maken met de afstandsbedieningsmodule, knippert het model om aan te geven dat het klaar is voor gebruik. Drie in de handel verkrijgbare AAA-batterijen dienen als voeding. Als alternatief kunnen ook overeenkomstige oplaadbare batterij-packs van hetzelfde type worden gebruikt. Als de batterijspanning tijdens het gebruik onder een bepaalde waarde komt, knippert het model snel om aan te geven dat de batterijen binnenkort leeg zullen zijn. De afstandsbedieningsmodule werkt ook met twee van dit type batterijen.

Kenmerken
+ traploze besturing
+ Achterkoppeling
+ met 2 servomotoren
+ Rijlicht, witte LED
+ Achterlicht, rode LED
+ Afmetingen (LxBxH): 18 x 10 x 11,5 cm
+ 5 x Micro / LR03 / AAA, 3 x voor tractor en 2x voor de zender (niet inbegrepen)

Extra informatie

conditie

used

EAN

4006874068807

Kleur

Groen

merk

Siku

mpn

68807

Product

Speelgoedauto

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fendt 939 – tractor / trekker – bestuurbare trekker – groen – Siku 6880” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *