Aanbieding!

NERF blaster – Fortnite – AR L – geweer pistool – NERF schieten

Oorspronkelijke prijs was: €49.99.Huidige prijs is: €33.99.

Bespaar: 16.00 (32%)

Met dit geweer speel je Fortnite levensecht na.

Uitverkocht

Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Product is heeft (vrijwel) sporen van het gebruik of verzenden. De doos is geopend geweest.

Beschrijving

De Nerf Fortnite AR-L Blaster is gebaseerd op de blaster die in Fortnite wordt gebruikt en heeft hetzelfde uiterlijk en dezelfde kleuren als de blaster in de populaire videogame. Deze Nerf Elite Blaster met gemotoriseerde dartwerper nodigt je uit om Fortnite in het echt na te spelen. De motor wordt gestart met de versnellingsknop en een pijl wordt afgevuurd door de trekker over te halen.

Het wordt geleverd met een tiendart-clipmagazijn en 19 Nerf Fortnite Elite-darts, genoeg om het clipmagazijn volledig te laden en er zijn ook 9 reserve-darts beschikbaar. Het schot wordt gericht door de twee vizieren aan de bovenkant van de blaster te openen. Nerf-darts vliegen bijzonder ver, zijn getest op prestatie en kwaliteit en zijn gemaakt van schuimmateriaal en flexibele, holle punten. Deze Nerf Elite Fortnite gemotoriseerde dartblaster kan zowel binnen als buiten worden gebruikt om in de Fortnite-actie te komen.

Kenmerken
– Nerf Blaster in Fortnite-ontwerp
– gemotoriseerd
– met 10-dart clipmagazijn
– incl. 20 darts
– met een uitvouwbaar vizier
– Aantal benodigde batterij: 4 (niet meegeleverd)
– Batterijmodel: AA

Extra informatie

conditie

used

EAN

5010993606153

Kleur

Geel

merk

NERF

mpn

06153

Product

schieten en richten