Aanbieding!

smarTrike – 3 In 1 – ballenbak – trampoline – activity center voor kinderen

Oorspronkelijke prijs was: €91.99.Huidige prijs is: €59.99.

Bespaar: 32.00 (34.8%)

Leer je kind spelen, en de smartrike groei mee met de leeftijd en vaardigheden van het kind.

Uitverkocht

Delen:

B product: Redealer heeft dit product beoordeeld en gecontroleerd en het product is in nieuwstaat, de verpakking vertoont tekenen van een eerdere verzending

Product is nieuw, ongebruikt en compleet. De verpakking vertoont sporen van een eerdere verzending

Beschrijving

De geweldige 3-in-1 trampoline, ballenbak en activity Center van smarTrike is het nieuwe speelgoed voor kinderen. Het bevat een ballenbak en een trampoline met een afneembaar handvat. De 3-in-1 trampoline van smarTrike geeft een gelijkmatige vering dankzij de hoogwaardige elastische mat en sterke elastische banden. Het product is direct uit de doos klaar voor gebruik. Omdat de smartrike opvouwbaar is kun je het eenvoudig opruimen.

Kenmerken
* Fase 1 (10M +): ballenbak. Baby’s kunnen in het bakje spelen om hun spieren te versterken, ballen rollen of gooien om hun fijne motorische ontwikkeling te ondersteunen, en het is ook geweldig voor om het gevoel te ontwikkelen.
* Fase 2 (12M +): oefenen. Verander de ballenbak in een trampoline met een veiligheidshandgreep, waardoor kinderen van 12M + balans kunnen ontwikkelen als onderdeel van hun grove motorische vaardigheden.
* Fase 3 (24M-5YRS): Freestyle. Na het verkrijgen van balanscontrole en vertrouwen bij 24M +, kan de veiligheidsstang worden verwijderd en kan eindeloos los trampolinespringen beginnen.

Extra informatie

EAN

4895211401489

Kleur

Groen

merk

Smartrike

mpn

01489

Product

Trampoline